Google PlusFacebook
За поръчки: +359 883 33 56 58
  Сгъваеми стъклени системи за тераси, балкони и зимни градини - Глас Системс - +359 88 333 5658

  Г образна стъклена система - ТИП ХАРМОНИКА

     Този тип остъкляване е вече много по-предпочитан от другите остъклявания, защото възможността да си отвориш или затвориш, когато и както пожелаеш, е една голяма функционалност. Този тип остъкляване може да се приложи общо взето навсякъде, като не може да бъде единствено приложена като основна дограма, защото нейната функция е помощна, т. е. тя се монтира на помещения, където искаме да не са затворени по принцип, но заради метеорологичните условия и ред други причини желаем да затворим и използваме целогодишно.

   

   

   

   


  СПЕЦИФИЧНИ ДЕЙНОСТИ ПРИ ИЗРАБОТКА

   

     Системата се изработва от елоксирани алуминиеви профили, което ги прави много надеждни и непроменими във времето. Не се налага боядисване след време, не ръждясват и т.н.

   

     Стъклата, които се използват и при двете системи, са ЗАКАЛЕНИ при 600 - 700 градуса температура, което ги прави 6 пъти по-здрави и издръжливи. При евентуално счупване, стъклото се разцепва на малки заоблени парчета, което ги прави безопасни за потребителите. Стъклото се залепва благодарение на високоякостни силикони към алуминиевия профил. Стъклото се движи благодарение на лагерни ролки, които се монтират на долния и горния закрепващ стъклото профил. Използва се 8 мм. или 10 мм. стъкло. Широчината на крилата е от 40 до 70 см. В зависимост от размера всички стъкла се оразмеряват еднакво.

   

     Стъклата се събират според желанието на клиента. Може да се настроят да се събират наляво, надясно, както и в двете посоки, т. е. половината наляво, половината надясно. На една страна могат да се съберат стъкла от 1 до максимум 9 броя. Долният и горният профил са с размери 4 см. широчина и 6 см. височина. Стъклата се движат по този профил и застават под една права при затворено положение и се уплътняват благодарение на силиконови или алуминиеви H профили между тях.

   

   

  ДОСТАВКА И МОНТАЖ

   

  Ние предлагаме взимане на размер, доставка и монтаж на системите като всичко това е включено към цената.

  • срокът за изработка е 20 работни дни;
  • монтажът зависи от сложността по принцип за един ден;
  • включено е обръщането със силиконов уплътнител от двете страни.


  ГАРАНЦИЯ


  Гаранцията, който ние залагаме по договорите е 36 месеца.